11/17/2011

OPENING BOXES DUNNY GOLD LIFE & KABUKI KITSUNE

En un día me ha llegado el envío de Mondotoyz con la GOLD LIFE CASE y el KABUKI&KITSUNE PACK, y os dejo un reportaje fotográfico que he hecho al medio día durante el ritual de ir descubriendo las nueva figuras.









Estoy bastante contento porque de 14 diseños que consta la serie me han salido dos chases, no el TARZO RIFLEMAN pero si la GHEISA RED y WAYWARD, en total 12 figuras diferentes y cuatro repetidas GOLDEN CLAW, ORNERY PANDA, SAMURAI HICKS y ZERO CLAN NINJA.

4 comments:

  1. Gran reportaje y buen surtido de piezas, ahora solo te faltan dos, a la caza!

    ReplyDelete
  2. jejej, si tuviera que conseguir todos los que me faltan me arruinaria :-)))))))

    ReplyDelete
  3. Quina enveja que em fas amb aquesta col·lecció del Gold Life!!!
    Per cert, si no vols fer malbé les caixes a l'hora d'obrir-les, hi ha una opció que va molt bé. Endolla la planxa i quan estigui calenta, passa-la per sobre de la tapa de la caixa que vulguis obrir. Entre la planxa i el cartró sempre ha d'haver un drap. La cola que fan servir per a obrir les caixes, amb la calor s'estova i es queda líquida. Es qüestió d'anar passant la planxa fins al moment que vegis que la cola cedeix. Ja em diràs què tal!

    Salut!

    Jaume.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bones Jaume, ara he vist el teu missatge, en principi les caixes les tinc totes desmuntades per a que no ocupin lloc :-)))))))))

      Delete